Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №8/23 «Про надання в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Україна» земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців»

Кількість переглядів: 159
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія 04.06.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.06.2021
Номер документу: 8/23
Назва документу: Про надання в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Україна» земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців
Прикріплені файли:
  1. Про надання в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Україна» земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців  (0.02 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року                             смт Ратне                                             № 8/23
Про надання в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Україна» земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців 
Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв)», статтями 12, 19, 162, 163, 164 Земельного кодексу України, частиною 5 статті 4, частинами 5, 6 статті 19 Закону України «Про оренду землі», статтями 1283, 1285 Цивільного кодексу України, розглянувши клопотання сільськогосподарського виробничого кооперативу «Україна» від 17.05.2021 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:
1. Надати в оренду сільськогосподарському виробничому кооперативу «Україна» земельні ділянки сільськогосподарського призначення власники яких померли, за відсутності спадкоємців, які знаходяться на території Ратнівської селищної ради строком на 1 рік до моменту появи спадкоємців чи до набрання законної сили рішення суду про визнання спадщини відумерлою загальною площею 24,01 га, в тому числі: рілля -14,19 га; пасовища – 9,82 га (по ділянках згідно додатку).
2. Установити річний розмір орендної плати за ріллю 6%, за пасовища - 3% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
3. Зобов’язати сільськогосподарський виробничий кооператив «Україна» протягом місяця укласти відповідні договори оренди земельних ділянок, які входять до складу спадщини, та зареєструвати їх відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Використання зазначених земельних ділянок проводити з врахуванням сівозмін, які будуть забезпечувати найраціональніше використання орних земель.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь