Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №8/25 «Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок»

Кількість переглядів: 146
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія 04.06.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.06.2021
Номер документу: 8/25
Назва документу: Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок
Прикріплені файли:
  1. Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року                            смт Ратне                                              № 8/25

Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України від 17.02.2011 року, статтями 16, 19 «Про регулювання містобудівної діяльності», статтею 12 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства від 12.02.2021 року № 9, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,13 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку № 34 за адресою: смт Ратне, вул. Центральна з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код 02.10) із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі житлової та громадської забудови. 
2. Проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження сесії Ратнівської селищної ради у встановленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

Селищний голова                                                                           Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь