Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №8/27 «Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд для продажу з аукціону»

Кількість переглядів: 165
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія 04.06.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.06.2021
Номер документу: 8/27
Назва документу: Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд для продажу з аукціону
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд для продажу з аукціону (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року                          смт Ратне                                                № 8/27

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд для продажу з аукціону
Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 83, 122, 127, 134-139 Земельного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», з метою сприяння соціально-економічному розвитку Ратнівської селищної ради, забезпечення ефективного використання земельного фонду в ринкових умовах та наповнення селищного бюджету, враховуючи інвестиційну привабливість земельних ділянок, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА:

1.    Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового призначення В02.01) гр. Курію Богдану Васильовичу загальною площею 0,2500 га, яка знаходиться за адресою: вул. Північна, с. Броди Волинської області (кадастровий номер – 0724281800:02:006:0072). Відмовити в передачі у власність через включення в перелік таких, що пропонуються для продажу у власність на земельних торгах.
2.    Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового В02.01) гр. Курій Ользі Іванівні загальною площею 0,2500 га, яка знаходиться за адресою: вул. Північна, с. Броди Волинської області (кадастровий номер – 0724281800:02:006:0074). Відмовити в передачі у власність через включення в перелік таких, що пропонуються для продажу у власність на земельних торгах.  
3.    Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

              
Селищний голова                                                                          Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь