Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №10/11 «Про затвердження Положення про оренду майна Ратнівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна »

Кількість переглядів: 133
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія 10.08.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.08.2021
Автор: Савлук Євген Петрович
Номер документу: 10/11
Назва документу: Про затвердження Положення про оренду майна Ратнівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна 
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про оренду майна Ратнівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна  (0.52 МБ)
  2. Перелік майна (0.03 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

10 серпня 2021 року                        смт Ратне                                                № 10/11 

Про затвердження Положення про оренду майна Ратнівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна 

Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 24, 75-781 Господарського кодексу України, статтями 169, 172, 182, 327 Цивільного кодексу України, Закону України від 03.10.2019 р. № 157-IX «Про оренду державного та комунального майна» (далі – Закон), постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», з метою раціонального, економного та ефективного управління ресурсами селищної ради, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА:
1. Затвердити:
    1.1. Положення про оренду майна Ратнівської селищної ради (додається);
    1.2. Примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності (додаток 1).
    1.3. Переліки майна комунальної власності Ратнівської селищної ради першого та другого типів, що підлягає передачі в оренду (додаток 2).
    1.4. Порядок розподілу орендної плати за використання майна Ратнівської селищної ради (додаток 3).
2. Встановити, що до прийняття Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Ратнівської селищної ради орендодавцям неухильно дотримуватись положень, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 630 «Методика розрахунку орендної плати за державне майно».
3. Секретарю Ратнівської селищної ради Людмилі Гаврилюк забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому законодавством порядку.
4. Заступнику селищного голови Сергію Ковчу довести це рішення до відома виконавчих органів Ратнівської селищної ради та керівників юридичних осіб, на балансі яких знаходиться майно Ратнівської селищної ради та засновником яких є Ратнівська селищна рада, забезпечити виконання цього рішення вказаними підрозділами, комунальними підприємствами, установами та організаціями.
5. Балансоутримувачам (орендодавцям) майна визначити відповідального працівника за роботу в електронній торговельній системі (далі – ЕТС). Здійснити реєстрацію на одному із сертифікованих майданчиків.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь