Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №10/31 «Про надання громадянам дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва »

Кількість переглядів: 143
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія 10.08.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.08.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 10/31
Назва документу: Про надання громадянам дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва 
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянам дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва  (0.06 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

10 серпня 2021 року                       смт Ратне                                                 № 10/31

Про надання громадянам дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва 
 
Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 36, 118, 121 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Боровській Юлії Василівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,06 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: вул. Вишнева, смт Ратне Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
2. Надати громадянину Токманю Віталію Сергійовичу дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,10 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: вул. Енергетиків, смт Ратне Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
3. Надати громадянці Гапонюк Оксані Петрівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,18 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: вул. Вереснева, с. Гірники Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
4. Надати громадянці Фальфушинській Вікторії Василівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: вул. Ярощука, 2 с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
5. Надати громадянці Гасюк Галині Іванівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
6. Надати громадянці Дордюк Марії Миколаївні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
7. Надати громадянину Дордюку Миколі Павловичу дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
8. Надати громадянці Дордюк Раїсі Іванівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
9. Надати громадянину Поліводі Василю Івановичу дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,60 га для ведення городництва (код цільового призначення 01.07) за адресою: с. Кортеліси Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.  
10. Надати громадянину Арсенюку Назару Миколайовичу дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років орієнтовною площею 0,2147 га для ведення городництва (код цільового призначення  01.07) за адресою: вул. Підгірна,        с. Гірники Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (відповідно до статті 19 Земельного кодексу України), – землі сільськогосподарського призначення.                
11. Проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження сесії Ратнівської селищної ради у встановленому законом порядку.
12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    
  
   
 Селищний голова                                                                               Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь