Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №10/34 «Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок»

Кількість переглядів: 135
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія 10.08.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.08.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 10/34
Назва документу: Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок
Прикріплені файли:
  1. Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

10 серпня 2021 року                       смт Ратне                                                 № 10/34

Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статей 12, 79-1, 122 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства від 25.06.2021 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА: 

1. Надати Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,13 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку № 34, який знаходиться за адресою: вул. Центральна, смт Ратне Волинської області з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код цільового призначення 02.10) із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка (згідно статті 19 Земельного кодексу України), – землі житлової та громадської забудови. 
2. Проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження сесії Ратнівської селищної ради у встановленому законом порядку.
3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення сесії Ратнівської селищної ради від 04.06.2021 року № 8/25 «Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь