Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №11/20 «Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Ратнівської селищної ради, її Виконавчого комітету  та виконавчих органів»

Кількість переглядів: 121
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія 28.09.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.09.2021
Автор: Дудкевич Наталія Романівна
Номер документу: 11/20
Назва документу: Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Ратнівської селищної ради, її Виконавчого комітету  та виконавчих органів
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Ратнівської селищної ради, її Виконавчого комітету  та виконавчих органів (0.03 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
 ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ                                                 
       
28 вересня 2021 року                         смт Ратне                                           № 11/20

Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Ратнівської селищної ради, її Виконавчого комітету 
та виконавчих органів

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 23 березня 2021 року № 609 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою матеріального стимулювання високопродуктивної та ініціативної праці, підвищення її ефективності, якості, заінтересованості у досягненні її кінцевого результату та посилення персональної відповідальності працівників за доручену роботу або поставлені завдання, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про преміювання та надання матеріальних допомог працівникам Ратнівської селищної ради, її Виконавчого комітету та виконавчих органів (додається).
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Ратнівської селищної ради від 15 лютого 2014 року № 29/4 «Про затвердження Положення про преміювання працівників селищної ради».
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь