Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №11/35 «Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)»

Кількість переглядів: 123
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія 28.09.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.09.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 11/35
Назва документу: Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)
Прикріплені файли:
  1. Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок) (0.05 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

28 вересня 2021 року                        смт Ратне                                              № 11/35

Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)

 Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 39, 116, 118, 121-122 Земельного Кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянину Мерчуку Сергію Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) по вулиці Короленка, смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
2. Відмовити громадянці Юрковській Катерині Леонідівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
3. Відмовити громадянці Демчик Олені Вікторівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
4. Відмовити громадянину Шниту Івану Івановичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) по вулиці Ольги княгині та вулиці Шевченка, смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю затверджених детальних планів територій в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
5. Відмовити громадянці Москалюк Ірині Олександрівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
6. Відмовити громадянці Ваврик Олені Миколаївні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки)  в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
7. Відмовити громадянці Косинській Руслані Миколаївні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області (в районі газокомпресорної) у зв’язку з відсутністю затверджених детальних планів територій в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
8. Відмовити громадянину Сашку Сергію В’ячеславовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) на території Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
9. Відмовити громадянину Косинському Дмитру Сергійовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області (в районі газокомпресорної) у зв’язку з відсутністю затверджених детальних планів територій в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
10. Відмовити громадянину Шуму Олександру Борисовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
11. Відмовити громадянці Чашук Марії Іванівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) по вулиці Острівки, с. Здомишель Ковельського району Волинської області у зв’язку з наданням неповного пакету документів.
12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                          Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь