Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №11/41 «Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)»

Кількість переглядів: 158
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11 сесія 28.09.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.09.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 11/41
Назва документу: Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (0.05 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

28 вересня 2021 року                        смт Ратне                                              № 11/41

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 81, 107, 116, 118, 121-122 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяви громадян, Ратнівська селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати громадянці Кіпень Галині Яківні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,76 га для ведення особистого селянського господарства в розмірі частки (паю) (код цільового призначення 01.03), в тому числі: 
- ділянка № 4141 площею 0,66 га, розташована в урочищі «Євник»; 
- ділянка № 3064 площею 0,91 га, розташована в урочищі «Гориці від складу»; 
- ділянка № 4 площею 0,19 га, розташована в урочищі «Липово»-3, які знаходяться за межами с. Жиричі Ковельського району Волинської області, взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) ВЛ № 0220297 із земель колишнього сільськогосподарського виробничого кооперативу «Росія».
2. Надати громадянці Грицюк Людмилі Сергіївні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,33 га для ведення особистого селянського господарства в розмірі частки (паю) (код цільового призначення 01.03), в тому числі:
- ділянка № 27а площею 0,80 га; 
- ділянка № 138 площею 0,53 га, які знаходяться за межами с. Сільце Ковельського району Волинської області, взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) ВЛ № 0264709 із земель колишнього агропромислового об’єднання «Колос».
3. Надати громадянину Терещуку Сергію Івановичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,64 га для ведення особистого селянського господарства в розмірі частки (паю) (код цільового призначення 01.03), в тому числі ділянка № 184, яка розташована в урочищі «Заниз» за межами с. Броди Ковельського району Волинської області, взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) ВЛ № 0249494 із земель колишнього агропромислового об’єднання «Агрофірма «Ратнівська».
4. Надати громадянину Павлюку Руслану Семеновичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 1,85 га для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю) (код цільового призначення 01.03), в тому числі: 
- ділянка № 403 площею 0,67 га; 
- ділянка № 523 площею 0,56 га; 
- ділянка № 633 площею 0,62 га, які розташовані за межами с. Здомишель Ковельського району Волинської області, взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) ВЛ № 0196248 із земель колишнього агропромислового об’єднання «Полісся».
5. Громадянам технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі частки (паю) подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь