Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 4 сесія Ратнівської селищної ради

Дата: 22.01.2021 17:13
Кількість переглядів: 2925

Сьогодні, 22 січня 2021 року, під головуванням cелищного голови Віталія БІРУКА відбулася четверта сесія Ратнівської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 24 депутати. У ході засідання було затверджено 42 питання порядку денного, які попередньо детально розглядалися та опрацьовувалися на постійних комісіях селищної ради.
Ключове питання порядку денного «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік» прийнято депутатами ОДНОГОЛОСНО.
Крім того, депутати Ратнівської селищної ради прийняли важливе рішення про прийняття у комунальну власність Ратнівської селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Одноголосно проголосували за всі проєкти програм, за утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг», за фінансові плани комунального некомерцій ного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» та комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради, за організацію харчування дітей в закладах освіти Ратнівської селищної ради на 2021 рік й підтримали звернення депутатів Ратнівської селищної ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу тощо.
Однак, депутати не підтримали зміни назви комунальної установи «Ратнівський методичний кабінет» Ратнівської районної ради на комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ратнівської селищної ради.
Також у ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації та проектів із землеустрою. 
На завершення сесії Галина Кузнєцова виступила з інформацією щодо поширення в громаді коронавірусної інфекції COVID-19, а селищний голова Віталій БІРУК подякував депутатам за плідну і конструктивну  роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь