Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віталій Бірук здійснив робочу поїздку в населені пункти Кортеліського старостинського округу

Дата: 05.02.2021 14:27
Кількість переглядів: 2293

Фото без опису

3 лютого Ратнівський селищний голова Віталій Бірук здійснив робочу поїздку в населені пункти Кортеліського старостинського округу. З урахуванням усіх необхідних карантинних обмежень пройшли зустрічі селищного голови з керівниками і колективами закладів освіти і культури округу. Очільник громади спільно з Кортеліським старостою Миколою Корнелюком та начальником управління гуманітарної політики Вірою Чернухою ознайомився зі станом матеріально-технічного забезпечення закладів.
    В ході зустрічей обговорено проблемні питання та перспективи функціонування закладів. Селищний голова дав доручення невідкладно вирішити питання встановлення водостоків на даху приміщення НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Млинове з метою недопущення подальшої руйнації будівлі закладу. Віталій Іванович зауважив, що недопустимою і безвідповідальною є позиція керівника установи – очікувати сотні тисяч на перекриття даху будівлі, при цьому за тринадцять років функціонування закладу не зробивши доступних і менш вартісних речей – встановлення ринв, щоб вода не стікала по стінах будівлі. Також селищний голова доручив винести на розгляд чергової сесії селищної ради питання про передачу трактора МТЗ-50 на баланс комунального господарства для подальшого його використання у здійсненні благоустрою населених пунктів старостинського округу.
    Віталій Іванович доручив начальнику управління гуманітарної політики тримати на контролі питання подальшого забезпечення ЗОШ І-ІІ ступеня с. Височне комп’ютерною технікою. Слід зазначити, що ще тиждень тому навчальному закладу було передано три комп’ютери, адже тривалий час цей заклад освіти функціонував без комп’ютерів у комп’ютерному класі (у ХХІ столітті!!!). 
     В ході зустрічей очільник громади відповів на гострі питання, що стосуються оптимізації штатних одиниць. Віталій Іванович наголосив на своїй позиції максимально зберегти робочі місця попри те величезне навантаження, що лягло сьогодні на видаткову частину селищного бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь