Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тематичний захід з нагоди 32–ї річниці з Дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 18:01
Кількість переглядів: 1130

15 лютого  у Ратнівському районному будинку культури відбувся тематичний захід з нагоди 32–ї річниці з Дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 

Захід було організовано за ініціативи голови Ратнівської районної організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Сергія Філіпчука, який зазначив,  що воїни-інтернаціоналісти – відважні люди, які не словом, а ділом показали, як потрібно виконувати військовий обов’язок. З побажаннями міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою звернувся Сергій Іванович до усіх присутніх, вручивши медалі.

Також на захід було запрошено Ратнівського селищного голову Віталія Бірука, якого нагороджено почесною грамотою за активну участь у розвитку Ветеранського руху. 

У своєму вітальному слові очільник громади побажав ветеранам війни в Афганістані і членам їх сімей затишку, добра і шани від оточуючих.  Наснаги, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини  та рідної України! А також разом з усіма в глибокій шані схилив голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

-        Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих, схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять! – сказав Віталій Іванович.

У рамках заходу селищний голова вручив  учасникам бойових дій квіти та подарункові сертифікати.

Чудовим подарунком для всіх присутніх став тематичний концерт у виконанні аматорів сцени та працівників будинку культури. В ході концертної програми на адресу афганців лунали щирі, теплі слова. Присутні насолоджувалися пісенними виступами воїнів-афганців Ярослава Находа та Василя Геча.

По закінченні урочистостей всі присутні вирушили святковою ходою до пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам, де були покладені вінки та квіти в знак глибокої шани, поваги та вдячності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь