Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася V позачергова сесія Ратнівської селищної ради VIII скликання

Дата: 03.03.2021 11:03
Кількість переглядів: 1826

Сьогодні, 02 березня 2021 року, під головуванням cелищного голови Віталія БІРУКА відбулася V позачергова сесія Ратнівської селищної ради VIII скликання, в якій взяли участь 24 депутати, депутат Волинської обласної ради Андрій Мельник, депутат Ковельської районної ради Андрій Харлампович, керівники закладів і установ, начальники виконавчого комітету Ратнівської селищної ради. У ході засідання було затверджено 64 питання порядку денного, які попередньо детально розглядалися та опрацьовувалися на постійних комісіях.
Перед початком розгляду порядку денного сесії Віталій Іванович виступив з інформацією щодо успіхів наших колег депутатів-освітян: Горох Оксани Олександрівни, яка зайняла ІІ місце у другому, регіональному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» (номінація «Трудове навчання»), Ковча Олександра Миколайовича, який зайняв ІІ місце у другому, регіональному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» (номінація «Керівник закладу освіти»), Власюк Катерини Павлівни, яка взяла участь у проекті «Долучайся, взаємодій, створюй: молодь за розвиток згуртованих і сталих громад», що реалізовується представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), що завершився успіхом для громади. Побажав переможцям міцного здоров’я , нових досягнень і успіхів.
Депутати селищної ради проголосували за низку питань, які пов’язані з діяльністю закладів і установ Ратнівської селищної ради та затвердили їх Статути. Підтримали звернення депутатів Ратнівської селищної ради до Верховної Ради України щодо законодавства про народовладдя та звернення депутатів Волинської обласної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України, Міністерства фінансів України, Міністерства охорони здоров’я України щодо врегулювання окремих питань організації підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу.
Крім того, обговорювалися питання бюджету: звіти про виконання сільських бюджетів за 2020 рік та внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 22.01.2021 року № 4/42 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік».
Також у ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації та проєктів із землеустрою, розробки детальних планів, поновлення та укладання договорів оренди.
Розглянули і прийняли відповідні рішення з таких питань: «Про затвердження Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників при Ратнівській ДПІ Головного управління  державної податкової служби у Волинській області на  2021 рік», «Про затвердження Положення про платні медичні послуги, які надаватимуться комунальним некомерційним підприємством «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради», «Про запобігання отруєння бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів на сільськогосподарських угіддях Ратнівської громади», «Про застосування органічних добрив (барди мелясної, рідкого гною тварин, посліду курей промислових підприємств) на сільськогосподарських угіддях Ратнівської громади».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь