Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів та установ освіти Ратнівської територіальної громади

Дата: 17.03.2021 17:49
Кількість переглядів: 1213

Фото без опису
16 березня 2021 року в залі засідань Ратнівської селищної ради відбулася нарада керівників закладів та установ освіти Ратнівської територіальної громади.
Участь у нараді взяли селищний голова Віталій Бірук та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Олена Антонюк.
Начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха представила новопризначених працівників відділу освіти управління гуманітарної політики за результатами конкурсного відбору. 
Ними стали:
Данилюк Тетяна Миколаївна – заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради;
Шура Ольга Василівна – головний спеціаліст з питань освіти відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради;
Новак Наталія Петрівна – провідний спеціаліст відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради.
Селищний голова, Віталій Бірук, звернув увагу керівників закладів та установ освіти на посиленні контролю щодо збереження майна комунальної власності, оперативного інформування про проблеми, які потребують термінового вирішення; виступив з пропозицією активніше долучатися до проектів, які дозволяють залучити грантові кошти на покращенні освітнього середовища. Подякував директорам за розуміння у вирішенні питань, що стосуються економного використання коштів селищного бюджету.
Начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха закцентувала увагу керівників на посиленні контролю щодо організації харчування дітей в закладах освіти, зокрема, на здійсненні контролю за дотриманням цін на продукти харчування згідно укладених договорів; наголосила на дотриманні протиепідемічних заходів в закладах освіти, створенні безпечного освітнього середовища; висвітленні інформації на сайтах закладів освіти щодо можливостей навчання дітей з особливими освітніми потребами, їх адаптації в освітній простір. 
Було розглянуто питання завершення 2020-2021 навчального року, підготовку до проведення ДПА/ЗНО-2021, навчально-польових зборів, електронну реєстрацію до закладів загальної середньої освіти та порядок зарахування учнів до 1 класу, завершення атестаційного періоду 2020-2021 навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь