Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тривають робочі поїздки Ратнівського селищного голови Віталія Бірука по установах і закладах громади

Дата: 02.04.2021 20:27
Кількість переглядів: 1384

Фото без опису

Метою сьогоднішньої поїздки, яку Віталій Іванович здійснив спільно з начальником управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Вірою Чернухою, заступником начальника по благоустрою населених пунктів Ратнівського виробничого управління житлового-комунального господарства Володимиром Мерчуком та головою бюджетної комісії Ратнівської селищної ради Сергієм Кушем стала потреба детального вивчення ситуації з наявною базою твердопаливних котлів в закладах, оцінкою їх відповідності опалювальним площам приміщень та розробки варіанту оптимізації систем опалення. В ході поїздки учасники відвідали заклади освіти сіл Жиричі, Конище, Гірники, Броди, побували у сільському клубі с. Броди, відвідали музей с. Броди. 
За результатами поїздки сплановано заходи по оптимізації застосування наявних твердопаливних котлів у закладах громади на літній період, намічено усунення ряду недоліків матеріально-технічного забезпечення закладів. З цього приводу селищний голова дав відповідні доручення. 
Віталій Іванович зустрівся з педагогічними колективами у Гірниках та Бродах, відповів на запитання та взяв до уваги пропозиції. Селищний голова, зокрема, відмітив, що є невиправданою позиція керівництва закладу освіти с. Гірники в очікуванні додаткових коштів на благоустрій, коли багато можна зробити за мінімальних вкладень коштів  з залученням ініціативи колективу і, першочергово, - вчителів природничого циклу. Віталій Іванович також наголосив на першочерговості забезпечення техніки безпеки у закладах.
Під час візиту у с. Броди учасники поїздки отримали масу позитивних емоцій, зокрема, і від відвідин музею історії села Броди, куди їх гостинно запросила великий ентузіаст, збирач експонатів, автор численних публікацій з історії краю, історик Катерина Лісіцька.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь