Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Віталій Бірук здійснив виїзний прийом громадян сіл Здомишель, Шменьки, Краска

Дата: 13.04.2021 15:11
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів місцевого самоврядування, відповідно до графіку, селищний голова Віталій Бірук здійснив виїзний прийом громадян сіл Здомишель, Шменьки, Краска, який відбувся за участі депутатів селищної  ради Людмили Гаврилюк, Віктора Баранчука та Оксани Серпутько.
Питання, з якими зверталися громадяни, стосувались найчастіше розподілу та приватизації земельних ділянок, руху маршрутних автобусів, надання матеріальної допомоги для вирішення проблемних питань, щодо ремонту доріг  тощо.
В ході виїзного прийому разом з головним спеціалістом лабораторії радіаційного контролю лабораторно-інструментального відділу, державним інспектором з охорони природного середовища Анатолієм Шоломицьким відвідано місцеві сміттєзвалища в с. Здомишель та с. Шменьки. Проте в с. Здомишель (біля овочесховища) було виявлено стихійне сміттєзвалище, яке організували недбайливі мешканці села – це місце людської безвідповідальності та неповаги до оточуючих і насамперед до себе.
Також відвідано фельдшерсько-акушерські пункти с. Здомишель та с. Шменьки. Оглянуто стан існуючого озеленення та благоустрою територій, стан деяких приміщень, обговорено проблеми, які потребують першочергового вирішення. Приємно вражені чистотою і охайністю ФАПу с. Шменьки, де проводиться ремонт пічного опалення та працює лиш одна особа. До того ж завідувачем ФАПу с. Шменьки Тетяною Харківець за власні кошти закуплено два масажери та кушетку.
Завітали й до Здомишельського будинку культури, який переживає не найкращі часи, має безліч проблем, зокрема й утримання будівлі в належному стані.
Побували біля відремонтованого мосту поблизу с. Здомишель, оглянули місця привласнення невідомими особами елементів перильного огородження. 
За результатами виїзного прийому було надано вичерпні відповіді на більшість питань. По іншим - дані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради. Виконання доручень взято на особистий контроль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь