Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Восьма сесія Ратнівської селищної ради

Дата: 06.06.2021 11:07
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

4 червня відбулася восьма сесія Ратнівської селищної ради.

У засіданні взяли участь 19 депутатів, старости, керівники комунальних підприємств та організацій, структурних підрозділів Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради та депутат Ковельської районної ради.
Пленарне засідання розпочали з приємного - привітання іменинників: Олени Ятчук, Михайла Макарука, Людмили Чернусь, Сергія Вашестюка та Галини Кульбачинської.

У ході сесії внесли зміни  до рішення Ратнівської селищної ради від 22.01.2021 № 4/42 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік», затвердили ряд положень про відділи, управління та сектор Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
Також на сесії було розглянуто низку питань відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки.
Окрім цього були розглянуті такі питання:

- Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності.
- Про внесення змін до структури комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.
- Про реорганізацію Міжшкільного навчально-виробничого комбінату смт Ратне шляхом перетворення в Міжшкільний ресурсний центр Ратнівської селищної ради.
- Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
- Про звернення депутатів Ратнівської селищної ради VIII скликання до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти».
- Про звернення депутатів Ратнівської селищної ради VIII скликання до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо вирішення проблем у системі нарахування субсидій.
- Про звернення депутатів Ратнівської селищної ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо третьої хвилі пандемії та вакцинації.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною: депутати голосували поіменно шляхом електронного голосування, розглянули 52 питання та прийняли відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь