Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч із заготівельниками другорядних лісових ресурсів

Дата: 02.07.2021 15:12
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису

Сьогодні, 02 липня, селищний голова Віталій Бірук провів робочу зустріч із заготівельниками другорядних лісових ресурсів, під час якої обговорили організацію роботи пунктів заготівлі на території громади, отримання лімітів і спеціальних дозволів (лісових квитків) на заготівлю ягід чорниці, сплату податків та зборів учасниками заготівлі, формування ціни та ін.
Також в зустрічі взяли участь заступник селищного голови Сергій Ковч та завідувач сектору економіки, регіонального розвитку та залучення інвестицій Виконавчого комітету селищної ради Євген Савлук.
Віталій Бірук звернув увагу присутніх на обов’язкове дотримання порядку заготівлі відповідно до норм чинного законодавства. Головною вимогою є наявність на кожному пункті заготівлі чи то стаціонарному, чи мобільному спеціального дозволу (лісового квитка) та вчасна сплата лісового збору до бюджету громади.
Варто зазначити, що розпорядженням селищного голови від 02 липня 2021 року № 58 створено робочу групу з контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів на території Ратнівської селищної ради, яка постійно здійснюватиме контроль за заготівлею на території громади. До складу робочої групи включено представників правоохоронних та інспекційних органів.
В ході конструктивного діалогу учасники зустрічі домовились про взаємовигідну співпрацю влади та бізнесу, результатом якої має стати прозорий та відкритий механізм здійснення заготівель другорядних лісових ресурсів (ягід, грибів, лікарських рослин та ін.), рівні умови для всіх суб’єктів господарювання та наповнення місцевого бюджету.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь