Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо припинення  юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та  юридичної особи ЗОШ І ступеня с. Доманове

Дата: 28.07.2021 12:58
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Ратнівська селищна рада у період з 07 липня 2021 року по 21 липня 2021 року включно проводила громадське обговорення щодо припинення  юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та юридичної особи ЗОШ І ступеня с. Доманове.
Проведення громадського обговорення з цього питання було розпочато відповідно до розпорядження Ратнівського селищного голови від 07 липня 2021 року № 24 «Про проведення консультацій з громадськістю щодо припинення юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та юридичної особи ЗОШ І ступеня            с. Доманове».
Відповідно до вказаного розпорядження було визначено проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей керівництва Ратнівської селищної ради, управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та робочої групи з питань вивчення матеріально-технічного забезпечення та фінансового стану мережі закладів освіти громади та перспектив їх розвитку з представниками громадськості села Краска та села Доманове.
Організатор громадського обговорення – Ратнівська селищна рада.
Інформація про проведення громадського обговорення та розпорядження від 07 липня 2021 року № 24 було розміщено на офіційному веб-сайті Ратнівської селищної ради у строки визначені чинним законодавством.
Пропозиції та зауваження по питаннях, що виносилися на громадське обговорення, приймалися від учасників такого обговорення в усній та письмовій формі під час публічних заходів та у письмовій формі  на поштову і електронну адреси Ратнівської селищної ради до 14.00 години 20 липня 2021 року. З дня оприлюднення інформації про проведення громадського обговорення щодо припинення юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та юридичної особи ЗОШ І ступеня с. Доманове (07 липня 2021 року) пропозицій та зауважень від громадськості не надходило.
09 липня 2021 року о 10.00 годині було проведено зустріч керівництва Ратнівської селищної ради, управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та робочої групи з питань вивчення матеріально-технічного забезпечення та фінансового стану мережі закладів освіти громади та перспектив їх розвитку з представниками громадськості села Краска та 09 липня 2021 року о 12.00 годині –  з представниками громадськості села Доманове. Інформацію про результати зустрічей було розміщено на офіційному веб-сайті Ратнівської селищної ради.
22 липня 2021 року відбулось засідання робочої групи з питань вивчення матеріально-технічного забезпечення та фінансового стану мережі закладів освіти громади та перспектив їх розвитку по результатах проведення громадського обговорення щодо припинення юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та юридичної особи ЗОШ І ступеня с. Доманове.
За результатами засідання робочої групи з питань вивчення матеріально-технічного забезпечення та фінансового стану мережі закладів освіти громади та перспектив їх розвитку, враховуючи її рішення (протокол №3 від 22 липня 2021 року) вирішено подати проєкти рішень щодо припинення юридичної особи ЗОШ І-ІІ ступеня с. Краска та юридичної особи ЗОШ І ступеня с. Доманове на розгляд чергової сесії Ратнівської селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь