Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі села Млинове урочисто відзначили День села

Дата: 04.08.2021 12:19
Кількість переглядів: 1968

Фото без опису

2 серпня, в День пророка Іллі, жителі села Млинове урочисто відзначили День села. Наурочистості зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Цікава феєрія, організована млинівцями з особливою відповідальністю й натхненням, наповнила всіх духом єдності й подарувала багато радісних моментів для мешканців та гостей села.
На святкування завітали Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, заступники селищного голови Олена Антонюк та Сергій Ковч, секретар селищної ради Людмила Гаврилюк. Від імені Ратнівської селищної ради та її виконавчого комітету очільник громади привітав усіх мешканців та гостей с. Млинове з святом, побажавши міцного здоров’я, мирного неба над головою, впевненості у завтрашньому дні та добробуту його жителям.
Запальними хореографічними постановками, вокальними номерами та жартами переповнювалася урочиста програма, а мелодійним завершенням став виступ народного аматорського вокального тріо «Зорецвіт» Ратнівського центру культури та дозвілля. Гучними оплесками глядачі проводжали кожен номер концертної програми.
Під час урочистого заходу жителям села Млинове вручено номінації: «родина, яка багато років живе у парі», «багатодітна родина», «наймолодший житель села», «молоде подружжя», «затятий холостяк с. Млинове»,
«активний депутат села», «господиня Мілка». Кожен з переможців отримав визнання та символічні подарунки від Ратнівської селищної ради.
По завершенню концерту всі бажаючі могли скуштувати смачну кашу та ароматний чай, які приготували прикордонники військової частини №9971, за що окрема вдячність начальнику ВПС «Млинове» Олександру Бортніку.
Свято закінчилось проведенням караоке та святковою дискотекою.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь