Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради

Дата: 20.08.2021 21:00
Кількість переглядів: 1514

Фото без опису

20 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Віталія Бірука. 
 У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади та її жителів.
З питань галузі освіти підтримано рішення
- про встановлення наповнюваності груп закладів дошкільної освіти та дошкільних відділень навчально-виховних комплексів Ратнівської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік; 
- про погодження щомісячного розміру плати батьків за навчання дітей у Ратнівській дитячій музичній школі на 2021-2022 навчальний рік та Переліку документів, необхідних для отримання пільг та додаткових пільг з плати батьків за навчання дітей у Ратнівській дитячій музичній школі; 
- про забезпечення проведення обов’язкових періодичних медичних оглядів працівників закладів та установ освіти Ратнівської селищної ради.
Також заслухано звіт за І квартал директора КНП "Ратнівська ЦРЛ" Ратнівської селищної ради Михайла Бегаля та за І півріччя виконувача обов'язків директора КП "Ратнівський ЦПМД" Ратнівської селищної ради Людмили Терещук,  підтримано зміни до фінансових планів цих комунальних установ.
Після обговорень члени виконкому погодили тариф на послуги з перевезення пасажирів в смт Ратне (які ще у 2018 році встановлені були і не переглядалися) за маршрутом N 1 "Ратнівський РЕМ - Пенсійний фонд" і N 3 "вул. Партизанська - КНП "Ратнівська ЦЛР", що обслуговуються перевізником фізичною особою-підприємцем Тричук Тетяною Максимівною, в розмірі 5 грн за одну поїздку, а для дітей шкільного віку на період навчального року - 3 грн за одну поїздку. Це рішення набуває чинності з 1 вересня 2021 року. Розглянуто і затверджено проєкт рішення про створення комісії з питань вивчення умов надання та підтвердження права на отримання кредиту за Програмою «Власний дім»; рішення про затвердження тарифів на соціальні послуги, які надаються Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради; про надання дозволу суб’єктам господарювання на розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та здійснення святкової виїзної торгівлі на території Ратнівського центру культури та дозвілля в день святкування 30-ої річниці Незалежності України (без алкогольних та слабоалкогольних напоїв).
У сфері  землекористування прийнято ряд рішень, які стосуються присвоєння та зміни адрес об’єктам будівництва і житловим будинкам (квартирам) громадянам населених пунктів Ратнівської селищної ради.
До того ж затверджено рішення про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновлювальної вартості за межами населених пунктів Ратнівської селищної ради та видалення зелених насаджень на території та за межами населених пунктів; про здійснення благоустрою на території Ратнівської селищної ради тощо.
В результаті обговорень та дискусій з понад 60 питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь