Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада

Дата: 28.08.2021 10:55
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

27 серпня селищний голова Віталій Бірук спільно із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Антонюк провів робочу нараду з начальником виробничого житлово-комунального господарства Адамом Нінічуком, екологом відділу благоустрою виробничого житлово-комунального господарства Вячеславом Куликом та головним спеціалістом з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та з питань комунальної власності Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Сергієм Бойко.
Віталій Бірук наголосив, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 30.03.2020 р. (зі змінами) змінено підходи, які виникають у процесі надання споживачам послуг з управління багатоквартирними будинками, що передбачає вибір однієї із форм управління:створення ОСББ чи управляючої компанії. На сьогодні в державному бюджеті існують програми, що на умовах співіснування з власниками багатоквартирних будинків, які об’єдналися в ОСББ, дають  можливість залучити значні кошти для покращення їх стану (утеплення, заміна покрівель тощо). Законом чітко розмежовано поняття житлово-комунальної послуги та послуги з управління багатоквартирним будинком. На виконання вищевказаного Закону Ратнівське виробниче управління житлово-комунального господарства має впорядкувати взаємовідносини з жителями багатоквартирних будинків враховуючи норми Закону. Ми готові допомагати жителям у залучені коштів та сприяти зміні у виборі  форми управління.
Крім того обговорено питання сортування та збору сміття, заключення договорів на його вивіз, впорядкування території парку, освітлення вулиць та благоустрою селища.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь