Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше вересня – День знань

Дата: 02.09.2021 10:13
Кількість переглядів: 2055

Фото без опису

Свято Першого дзвоника – це завжди хвилююча подія для школярів, їх батьків та педагогів. Для кожного із них – це початок відліку нового навчального року, відкриття умів та сердець для знань і спілкування, урочиста мить «посвячення» у шкільне життя.
01 вересня 2021 року святкові лінійки відбулися у всіх 13 закладах загальної середньої освіти Ратнівської селищної ради.
Привітати вчителів, учнів та їх батьків з початком нового навчального року та з 40-річним ювілеєм НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Жиричі завітали: селищний голова Віталій Бірук, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар, заступник начальника управління – начальник відділу освіти Тетяна Данилюк, голова об’єднаної профспілки працівників освіти Валентина Дейнека, редактор газети «Ратнівщина» Дмитро Мороз. 
Звертаючись до присутніх Віталій Бірук сказав: «40-річний ювілей школи – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті».
Віра Чернуха привітала з ювілеєм закладу освіти, побажала подальшої плідної діяльності, зростання, процвітання, щоб ці довгі роки роботи стали  відмінним показником великого професіоналізму, якісного навчання і глобального досвіду педагогів. А також наголосила, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобувати найбільшу цінність для себе – знання. 
Селищний голова Віталій Бірук від виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, депутатського корпусу та управління гуманітарної політики подарував закладу освіти телевізор. 
Володимир Бондар доєднався до вітань з ювілеєм закладу освіти та подарував ноутбук.
Безперечно, найбільш неповторним і відчутним свято першого дзвоника  у закладах освіти Ратнівської селищної ради було для першокласників (їх у нашій громаді 316 учнів), адже вони переступили поріг школи, і саме для них розпочнеться цікаве шкільне життя, у якому все – уперше: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху Країни Знань.
Для 266 одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.
Особливої атмосфери чи не в кожному закладі освіти додали вишиванки, які одягнули здобувачі освіти, педагоги та батьки, а шкільні подвір’я були святково вбрані і заквітчані.
Ну і як же без незмінних атрибутів святкової лінійки: звучання Державного Гімну України та урочистого підняття Державного прапора учасниками АТО, дзеленчання дзвіночка у руках першокласників, який сповістив про початок нового навчального року! Тож нехай він буде успішним!!!

                                                                         Управління гуманітарної політики
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь