Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Конище

Дата: 23.09.2021 18:09
Кількість переглядів: 1257

22 вересня в день православного свята праведних Богоотців Іоакима та Анни громада села Конище відзначила  своє храмове свято та День села.
Святкування розпочалося з урочистої літургії в місцевому храмі, яку відправив священник Ярослав Яслинський  у співслужінні запрошених священників Ратнівського та Гірниківського благочинь.
О 16.00 год. свято продовжилося насиченою концертною програмою творчих аматорських колективів  та окремих виконавців місцевого клубу-філії.
Гарний настрій усі присутні отримали від виступу фольклорного жіночого колективу «Молодички» клубу-філії села Прохід. Милозвучні пісні та дотепний гумор не залишили нікого без посмішки та радості в очах.
Найбільше присутніх вразив виступ народного аматорського ансамблю народної пісні та музики «Ратнівські візерунки» ( Керівник Валентина Бєлік) КЗ «Центр культури та дозвілля». Емоції та захоплення від музичних вітань запрошеного колективу зашкалювали.
 З найкращими побажаннями до жителів села та гостей, які завітали на свято, звернувся селищний голова Віталій Бірук. Його радо зустріли духмяним короваєм, який є символом гостинності, миру, злагоди та родинного тепла.  Віталій Іванович побажав усім перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій і бажань, щоб прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед жителів села, а кожен наступний день був зігрітий добром і теплом. Зазначив, що щиро радіє успіхам їхнього села, пишається досягненнями, близько до серця сприймає всі його труднощі. Очільник громади запевнив, що спільними зусиллями вдасться розвивати, оновлювати на краще, зміцнювати економічний та культурний потенціал села.  Під час проведення свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками від Ратнівської селищної ради в різних номінаціях. 
Щирі слова привітань лунали цього дня від старости села Сергія Вашестюка.  Він усім присутнім побажав щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.
По завершеню свята відбулася молодіжна дискотека, яка подарувала гарний настрій та незабутні враження усім жителям та гостям села Конище.

Відповідальний за зміст допису - комунальний заклад "Центр культури і дозвілля"



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь