Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружня родина жителів села Здомишель відзначила День села та храмове свято

Дата: 23.09.2021 18:24
Кількість переглядів: 1279

Фото без опису

21 вересня – у велике християнське свято Різдва Пресвятої Богородиці, дружня родина жителів села Здомишель відзначила День села та храмове свято.
Святкування розпочалося з урочистої літургії в церкві Різдва Пресвятої Богородиці, яку відправив священник Сергій Шинкарук у співслужінні запрошених священників Ратнівського та Гірниківського благочинь. Він привітав вірян, побажав миру, єдності, процвітання громаді та усій Україні. О 16.00 год. свято продовжилося насиченою концертною програмою творчих аматорських колективів  та окремих виконавців місцевого будинку культури. У фойє була представлена виставка майстрів села «Квітне талантами наше село»: вишивки, картини, дитячі вироби та малюнки, яку підготувала бібліотекар Ніна Харківець.
Відкрили захід чарівні ведучі Юлія Кондратюк та Дарина Сливка. З вітальним словом до мешканців села звернувся Ратнівський селищний голова Віталій Бірук. Він побажав усім міцного здоров’я, божого благословення, благополуччя й процвітання. Подякував всім жителям за любов і вірність рідному селу, за внесок у розвиток і добробут його, оголосив подяки тим, хто не тільки на словах, а й справами допомагає в благоустрої села. "Разом, у великій родині, ми зможемо втілювати багато життєво важливих проектів для
розвитку соціально-побутової інфраструктури села й планувати своє омріяне майбутнє", – підкреслив Віталій Бірук.

Приємно, що під час проведення свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками від Ратнівської селищної ради в різних номінаціях: найстаріший і наймолодший жителі села, наймолодша багатодітна сім’я та сім’я, яка відзначила смарагдове весілля (55 років у парі), іменинники, люди з обмеженими фізичними можливостями, а також молоде подружжя, яке нещодавно одружилося. Подарунки  отримали і працівники ФАПу, відділення зв’язку.
Щирі слова привітань лунали цього дня від старости села Людмили Чернусь, яка побажала усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.
Своїм співом радували церковний хор, дитячий ансамбль, солісти, вокальний жіночий ансамбль вчителів, троїсті музики. Гарного настрою додала гумористична сценка двох кумась. Всі виступи залишили незабутні враження та приємні емоції. Були висловлені щирі слова подяки спонсорам, активістам, підприємцям за підтримку, фінансування та безпосередню участь у підготовці та проведенні Дня села.

Справжньою родзинкою свята стали музичні вітання від народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Мелодія» та народного аматорського жіночого вокального тріо «Зорецвіт» КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради.
Продовжилося дійство розіграшем святкової лотереї, головним подарунком якої був дитячий батут.
А завершилось святкування запальною дискотекою та фейєрверком. З впевненістю можна підсумувати, що свято вдалося на славу. Та це й не дивно: такі заходи об"єднують жителів, наповнюють серця гордістю за рідну землю, за талановитих та працьовитих людей, які тут живуть.

Відповідальний за зміст допису - комунальний заклад "Центр культури і дозвілля"



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь