Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось ХІ пленарне засідання сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання

Дата: 29.09.2021 09:05
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

28 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Віталія Бірука відбулось ХІ пленарне засідання сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання.

У роботі сесії взяли участь 23 депутати, на розгляд було винесено 54 питання порядку денного.

Розпочалась робота з приємних новин - привітань депутатів, які у міжсесійний період відсвяткували особисте свято, також, заслухавши інформацію голови Ратнівської селищної територіальної виборчої комісії Ковельського району Волинської області Левонюк Валентини Сергіївни, було визнано повноваження депутата Ратнівської селищної ради Лавренюка В’ячеслава Володимировича.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних комісій. Саме тому, майже всі рішення були одноголосно схвалені депутатами.

Так, під час засідання, обранці затвердили ряд програм та положень, змін до статутів та рішень Ратнівської селищної ради. Також були внесені зміни до рішення Ратнівської селищної ради від 22.01.2021 № 4/42 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2021 рік», а саме:

1. Збільшено доходи та видатки на суму переданих субвенцій з інших бюджетів: з обласного бюджету на суму 276 000 гривень, в тому числі на  ремонт вулиць селища Ратне - 118 000 гривень; на матеріально-технічну базу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня - дитячий садок» с. Здомишель - 58 000 гривень та придбання технологічного обладнання у харчоблок для НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Гірники - 100 000 гривень; з Заболоттівського бюджету -7 766 гривень на Трудовий архів та Самарівського бюджету 4 000 гривень на медогляди юнаків.

2. Розподілено залишок освітньої субвенції в сумі 262 882 гривні на придбання мультимедійного обладнання - 16 900 гривень, на роботи з ремонту котлів в загальноосвітніх закладах с. Конище, с. Гірники , с. Броди, с. Здомишель - 136 211 гривень та капітальний ремонт даху НВК с. Жиричі - 109 771 гривня.

3. Направлено вільний залишок загального фонду в сумі 100 000 гривень в обласний бюджет на співфінансування поточного ремонту автомобільної дороги місцевого значення СО31243/М-19/- Старостине - Прохід на ділянці км 1+020-1+500 Волинської області та 26 144 гривні на паливно-мастильні матеріали для підвезення учнів.

4. Зменшено виділені річні асигнування по розпоряднику виконавчий комітет на суму 1 104 518 гривень та розпоряднику управління гуманітарної політики на суму 220 000 гривень. Вивільнений ресурс спрямовано на:

- Ратнівську ЦРЛ (енергоносії) - 400 000 гривень;

- ВУЖКГ (різниця в тарифах) - 200 000 гривень;

- на благоустрій -194 000 грн;

-  на центр первинної медичної допомоги /придбання харчування для дітей хворих на рідкісні орфанні захворювання - 63 000 гривень;

-  капітальний ремонт Ратнівського дитсадка №1 – 53 496 гривень;

-  на заробітну плату-233 300 гривень (міжшкільний ресурсний центр, спортивна школа, музична школа);

-  поточний ремонт вбиральні музею - 53 366 гривень;

-  ремонт приміщення ЦДЮТ 28 000 гривень;

-  програму розвитку "Фізичної культури і спорту" Ратнівської селищної ради на 2021 рік 5 000 гривень.

Окрім того, затверджено рішення про перелік платних послуг, які можуть надаватися комунальною установою «Трудовий архів» Ратнівської селищної ради; про утворення сектору «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради; про схвалення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад тощо.

Депутати ухвалили також низку земельних та інших важливих для життєдіяльності Ратнівської селищної ради рішень.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання ХІ сесії селищної ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Ратнівської селищної для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь