Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка закладів освіти Ратнівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Дата: 05.10.2021 16:52
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

В Ратнівській ТГ функціонує 13 закладів освіти; 2 заклади дошкільної освіти селища Ратне та 10 дошкільних відділень навчально-виховних комплексів; 2 позашкільних заклади, МРЦ, ІРЦ.
Відповідно до наказу управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради  від 17.05.2021 № 68 «Про підготовку матеріально-технічної бази закладів та установ освіти до роботи в новому 2021-2022 навчальному році та в осінньо-зимовий період» завершується підготовка теплових господарств до опалювального сезону 2021-2022 років.
У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Броди та НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Здомишель проведено заміну твердопаливних котлів. До 11.10.2021 року заплановано завершення робіт по заміні і встановленні твердопаливного котла у НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Конище та проведенні поточного ремонту твердопаливного котла у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники.
З метою своєчасної та належної підготовки освітніх закладів Ратнівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, на виконання дорученння селищного голови Віталія Бірука, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк спільно з заступником начальника управління - начальником відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Тетяною Данилюк здійснили об'їзд та огляд котелень закладів освіти щодо готовності до опалювального сезону.
Станом на сьогодні, 95%  закладів освіти готові до початку опалювального періоду. Оформлено акти стану готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період, проведено заміну твердопаливних котлів. Паливом заклади освіти забезпечені частково, однак, поставки твердого палива відновилися та з кожним днем довозяться в заклади освіти.  Договора по постачанню торфобрикету та деревини дров'яної заключені, постачання здійснюється згідно умов договору. 
  Перед початком опалювального сезону, на 12 жовтня, заплановано комісійний об’їзд та огляд теплових господарств освітніх закладів громади. 

Управління гуманітарної політики
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь