Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня села у Бродах

Дата: 11.10.2021 12:20
Кількість переглядів: 1629

Фото без опису

Святкування Дня села у Бродах

У святковий осінній день з нагоди храмового свята Іоанна Богослова в переповненому залі сільського клубу-філії с. Броди відбулися святкування, на які завітали Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та староста відповідних сіл Олена Ятчук.

З теплими словами привітань звернувся очільник громади до жителів та гостей свята, подякував всім людям, які небайдужі до проблем села та беруть активну участь у його житті, хто щоденною працею чи благодійною допомогою робить свій вагомий внесок у його розвиток. А господиня відповідних сіл  зазначила, що спільними зусиллями село починає змінюватися, наголосила, що всі мають об'єднуватись у любові до рідного краю і побажала міцного здоров'я, родинного затишку, стабільності та процвітання.
Після офіційних виступів відбулось урочисте вручення подарунків в різних номінаціях: найстаріша жителька села (Терещук Орина Сарапіонівна);
наймолодший житель (сім‘я Ващуків);
 багатодітна мама (Панасюк Лариса Степанівна, яка народила та виховала разом з чоловіком Іваном Адамовичем дев‘ятеро дітей);

кращий трудівник (Віктор Данилюк).

Подякою селищного голови відзначені: Панасюк Іван Адамович, Мерчук Леонід Якович, Бурчак Олександр Петрович, Куш Жанна Миколаївна.

Згадали також земляків, які захищали і захищають Батьківщину. Вшанували вчителя української мови та літератури,яка знаходиться на заслуженому відпочинку Куничник Ольгу Семенівну, цьогоріч якій виповнилося 80 років. Також відзначили місцевих аматорів сцени, без яких не проходить жодне свято Василя Шуріна (цього року відсвяткував 70-літній ювілей) та  Надії Шурін. Слова вдячності адресували підприємцям, які завжди допомагають у проведенні заходів: Ващуку Андрію Петровичу, Матвіюк Ніні Павлівні та Матвіюк Миколі Миколайовичу.

Протягом свята неймовірні емоції та приємний настрій дарували місцеві аматори, яких радо зустрічали бурхливими оплесками. Шквал емоцій  отримав виступ народного аматорського ансамблю пісні та музики «Ратнівські візерунки» (керівник Валентина Бєлік та керівник музичного супроводу Сергій Токарський).

Святкування продовжились розірашем лотерей та вечірньою дискотекою під відкритим небом.

КЗ "Центр культури та дозвілля" Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь