Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тематичний захід «Україно, гордися своїми синами» з нагоди  Дня  захисників і захисниць України та 79-тої річниці утворення Української повстанської армії

Дата: 14.10.2021 18:10
Кількість переглядів: 1508

Фото без опису

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці в залі засідань Ратнівської селищної ради відбувся тематичний захід «Україно, гордися своїми синами» з нагоди  Дня  захисників і захисниць України та 79-тої річниці утворення Української повстанської армії.
На свято запросили військовослужбовців, прикордонників, поліцейських, учасників антитерористичної операції, волонтерів, які перед урочистостями з очільником громади поклали квіти до могил та пам'ятних місць загиблим, вшанувавши їх хвилиною мовчання.
З великою повагою та вітальними словами до всіх присутніх в залі звернувся  Ратнівський селищний голова Віталій Бірук,  який  висловив слова вдячності військовослужбовцям та побажав їм стійкості, мужності, успіхів, любові, миру та добра. Закликав присутніх пам'ятати і гордитися тими, хто віддав життя за Батьківщину та тими, хто продовжує тримати оборону.
Також за активну громадянську позицію, особисту мужність та відвагу, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, та з нагоди свята   - Дня захисників та захисниць України були нагороджені Почесними грамотами  Ратнівської селищної ради:

  • Кручковський Василь Федорович - учасник бойових дій антитерористичної операції, старший сержант запасу;
  • Семенюк Андрій Анатолійович - учасник бойових дій антитерористичної операції, солдат запасу;
  • Корпач Олександр Васильович - учасник бойових дій антитерористичної операції, старший сержант запасу;
  • Шишко Іван Олександрович - учасник бойових дій антитерористичної операції, старший сержант запасу;
  • Більчук Анатолій Васильович - учасник бойових дій антитерористичної операції, солдат запасу.

За активну громадянську позицію, вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, самовіддану службу українському народу та з нагоди свята також був нагороджений Колочун Олег Олександрович - начальник відділення  рекрутингу та комплектування  другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки, учасник бойових дій  антитерористичної операції, майор.
За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу охорони  державного кордону, захист суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди  свята  було відзначено Курсіка Михайла Степановича - техніка відділення логістики відділу прикордонної служби  «Млинове» шостого Волинського прикордонного загону  Західного  регіонального управління  прикордонної служби України.
За  вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, самовіддану  службу українському народу та з нагоди свята  була нагороджена Ващук Катерина Василівна - старший солдат, механік-лінійний наглядач відділення та комунікаційного зв’язку взводу військової частини А 1694.
За сумлінне ставлення  до виконання  службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану службу українському народу та з нагоди свята був нагороджений Борисенко Андрій Васильович, поліцейський  СРПП відділення поліції № 2 (смт. Ратне) Ковельського  районного управління поліції Головного управління національної  поліції у Волинській області, старший  сержант поліції.
За активну  громадянську позицію, вагомий особистий вклад в організацію надання всебічної допомоги особовому складу Збройних Сил України та з нагоди свята грамоту отримали:

  • Мішук Віктор  Степанович;
  • Байбух Іван Миколайович;
  • Заліпа Сергій Адамович.

Також селищний голова запросив на сцену  Марину Тричук, дружину загиблого атовця Івана Тричука, подякував їй за терпіння, витримку та подарував подарунок. 
Під час свята багато теплих слів звучало від Колочуна Олега Олександровича - начальника  відділення  рекрутингу та комплектування другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки, учасника бойових дій антитеростичної операції, майора та волонтера Віктора Міщука, які створили атмосферу справжнього родинного свята.
До того ж, всі насолоджувались співом аматорів сцени та працівників КЗ «Центр культури та дозвілля», які порадували глядачів душевними, тематичними, ліричними піснями. Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Мелодія», народне аматорське жіноче вокальне тріо «Зорецвіт», жіночий вокальний дует у складі Олени Ленартович та Катерини Харкевич, солістів Катерини Харкевич та Лесі Гаврилюк зачарували присутніх своєю мелодійністю, ніжністю та сценічними образами. А шквал емоцій викликав виступ  прикордонника Андрія Чоботана, який зачарував неймовірним виконанням пісні.  
А ведуча свята Наталія Панасюк – провідний бібліотекар Ратнівської бібліотеки – філії  для дітей запам'яталася своєю задушевністю та щирістю, яка вміло передала і гармонійно доповнила свято.

КЗ "Центр культури та дозвілля" Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь