Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів та установ освіти

Дата: 21.10.2021 18:25
Кількість переглядів: 1033

Нарада  керівників закладів та установ освіти
21 жовтня  2021року  відбулась нарада  керівників закладів та установ освіти Ратнівської селищної ради. Участь у нараді взяла Олена Антонюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
Про готовність закладів та установ освіти до опалювального періоду та роботи в осінньо-зимовий період, забезпеченість паливом проінформувала Віра Чернуха, начальник управління гуманітарної політики. У своєму виступі Віра Миколаївна наголосила на необхідності дотримання виконавській дисципліні керівниками закладів та установ освіти, раціональному використанні коштів і енергоресурсів та проаналізувала фінансове забезпечення освітніх закладів.
Стан вакцинації працівників закладів та установ освіти щодо запобігання масовому поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 проаналізувала Наталія Новак, провідний спеціаліст управління гуманітарної політики.
Про приведення у відповідність законодавству назв закладів освіти та установчих документів розповіла Анджеліка Гамула, юрисконсульт централізованої бухгалтерії при управлінні гуманітарної політики Ратнівської селищної ради.
Тетяна Данилюк, заступник начальника управління-начальник відділу освіти наголосила на проведенні І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів у 2021-2022 навчальному році.
Були обговорені питання висвітлення інформації на сайтах закладів освіти, проведення заходів щодо профілактики та попередження булінгу, зайнятості учасників освітнього процесу під час канікул.

За підсумками наради прийняті відповідні рішення.

Головний спеціаліст з питань освіти відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Ольга Шура



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь