Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча щотижнева нарада з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету, комунальних установ та організацій селищної ради

Дата: 25.10.2021 17:46
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Сьогодні, 25 жовтня 2021 року, секретар селищної ради  Людмила Гаврилюк  спільно із заступниками селищного голови провела робочу щотижневу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів Виконавчого комітету, комунальних установ та організацій селищної ради.
Традиційно, на раді заслухано звітну інформацію про діяльність підрозділів селищної ради  за минулий тиждень та окреслено основні напрями роботи на цей робочий тиждень.
Під час наради обговорено питання, що стосуються: вакцинації від COVID-19; газопостачання в закладах освіти та культури; створення комісії з інвентаризації ліквідованих шкіл сіл Краска та Доманове; підготовки проектів рішень до чергової сесії та інші проблемні питання, що стосуються діяльності та благоустрою Ратнівської громади.

В нараді також взяла участь т.в.о. директора КП «Центр первинної медичної допомоги» Людмила Терещук, яка доповіла про стан вакцинації від COVID-19, а також звернула увагу на те, як правильно комунікувати з сімейним лікарем.
Так, Національна служба здоров’я України пропонує кілька порад, які допоможуть побудувати довготривалі комунікації з вашим лікарем на засадах взаємоповаги:
- Перед тим як дзвонити лікареві, подивіться на годинник. В ідеалі час дзвінків має збігатися з часом роботи вашої амбулаторії.
- Заздалегідь продумайте всі питання перш, ніж набирати номер лікаря. Адже нерідкі випадки, коли пацієнт згадує про найважливіше після завершення розмови і передзвонює знову. Починайте розмову або текстове повідомлення з нагадування, хто ви. Адже лікар не здатен пам’ятати всіх пацієнтів, та відразу переходьте до суті питання.
- Невідкладна ситуація потребує невідкладної допомоги, а це або дзвінок на 103, або самостійне відвідування лікарні, яка надає медичну допомогу цілодобово. Вас приймуть без електронного направлення у разі, якщо випадок не може чекати.
- У вихідні, святкові та неробочі дні у вашій амбулаторії працює черговий кабінет та реєстратура. Завжди можна звернутись туди перш, ніж турбувати свого лікаря дзвінком у його вихідний.
- Не плутайте сімейного лікаря з психологом. Поважайте право вашого лікаря на відпочинок і не турбуйте його з метою “поговорити”.
За результатами наради присутні отримали відповідні доручення.

Відділ правового та кадрового забезпечення
Виконавчого комітету селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь