Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Ратнівської селищної ради Михалевича Андрія Йосиповича про свою діяльність в 2020 - 2021 році

Дата: 27.10.2021 15:00
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

Доброго здоров’я, шановна громадо!
Я, Михалевич Андрій Йосипович, є депутатом Ратнівської селищної ради на виборчому окрузі № 2 сіл Комарове, Конище, Прохід, Старостине та Жиричі. Обраний депутатом Ратнівської селищної ради від «Аграрної партії».
Входжу до складу постійної комісії з питань освіти, культури, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, дотримання регламенту, законності, правопорядку, боротьби із злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту.
У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом роботи Ратнівської селищної ради.
Розпочав депутатську діяльність з 27 листопада 2020 року. Приймав участь у засіданнях сесій, за звітний період всіх сесій відбулось 12. На одній був відсутній. Брав участь у засіданнях постійної комісії, а на одній був відсутній. Приймав активну участь у обговореннях.
На сесіях Ратнівської селищної ради завжди відстоюю інтереси жителів свого села та Ратнівської об'єднаної територіальної громади.
Підтримував проекти рішень щодо планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг, розвитку освіти, культури, боротьби із злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я людини, соціального захисту населення земельних відносин та екології.
Завжди відповідаю на звернення та беру до уваги пропозиції громадян. У міру моїх можливостей намагаюся надати допомогу або пояснення громадянам. Шкода, що таких звернень є дуже мало, адже громадська участь є першочерговою справою побудови успішної громади. Громадяни мають право дати депутату доручення про необхідність вирішення певних проблем. Активна громада - активні депутати - активна влада. Тому закликаю Вас, користуйтесь усіма доступними механізмами участі громадян. Бо все, що стосується громади, потрібно робити з громадою.
Мій номер телефону 0963621322.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь