Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання земельної комісії

Дата: 04.11.2021 19:03
Кількість переглядів: 790

Сьогодні, 04 листопада, під керівництвом голови постійної комісії Віктора Баранчука  відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

В роботі взяли участь 5 членів постійної комісії, окрім того були присутні заступники селищного голови, секретар селищної ради та запрошені старости і представники сільгосппідприємств.

Розпочалося засідання з заслуховування керівників чи уповноважених осіб різних товариств, підприємств чи громадян (ТзОВ "Корт Агро Плюс", СТОВ "Ратнівський аграрій", ТОВ "Стандарт Агро  Груп", Максим Ганжа, Юрій Соботович та ін.)
щодо надання земельних ділянок в оренду. Також розглянули пропозицію Оксани Пінкевич - приватного підприємця, про внесення змін до детального плану території житлового кварталу в межах користування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури та ін.
Потому перейшли до обговорення проєктів рішень:

- Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення городництва.

- Про затвердження громадянам проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) та передачу їх у власність.

- Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

- Про надання громадянам в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних земельних часток (паїв).

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
- Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування.

- Про передачу у власність громадянам земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

- Про припинення Ратнівському споживчому товариству права постійного користування земельною ділянкою, яка утворена внаслідок поділу земельної ділянки.

-  Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) та передачу їх у власність.

- Про надання дозволу на розроблення детальних планів територій.

- Про затвердження громадянам проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та передачу їх у власність.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення робочих проєктів землеустрою щодо рекультивації земель, порушених розробкою піщаного грунту.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (аукціоні).

- Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства у постійне користування земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності з метою продажу права оренди земельної ділянки.

- Про затвердження детальних планів територій та ін.

Після 3-годинних обговорень члени постійної комісії розглянули 21 питання порядку денного та внесли відповідні рекомендації.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь