Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 19:54
Кількість переглядів: 1442

День працівника соціальної сфери — професійне свято України, яке відзначається щорічно у першу неділю листопада. Це свято є свідченням високої ролі працівників, які щоденно опікуються забезпеченням державних гарантій, соціального захисту та страхування, нарахуванням та виплатою пенсій, вирішенням проблем зайнятості та багато інших проблем, які стосуються кожного нашого співвітчизника. Саме через серця працівників цієї галузі щоденно проходять потреби і турботи тисячі пенсіонерів, ветеранів війни та праці, людей з обмеженими можливостями, сиріт, безробітних та самотніх людей.
Так, сьогодні, 05 листопада 2021 року, голова селищної ради Віталій Бірук з професійним святом привітав колектив комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради. Вітаючи учасників заходу, Віталій Іванович, зазначив, що робота соціальних працівників, сьогодні, є надзвичайно важливою та від себе особисто та депутатського корпусу селищної ради подякував за нелегку працю.
«Сьогодні ви спілкуєтеся і надаєте допомогу людям різних категорій, вони ідуть до вас за надією, підтримкою, можливістю, яка зробить їхнє життя кращим. Дякую Вам за небайдуже ставлення до жителів нашої громади» - додав Віталій Іванович.
До вітального слова також долучилася начальник управління гуманітарної політики селищної ради Віра Чернуха, яка зазначила, що працівники соціальної сфери – це люди великої душі, великого серця, й так, як лікар лікує тіло, вони лікують душу.
За активну плідну роботу з сім’ями, дітьми і молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах, за самовіддану сумлінну працю, професіоналізм, сердечне ставлення до осіб, які опинилися в складних життєвих  обставинах та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Почесними грамотами  Ратнівської селищної ради та грамотами управління гуманітарної політики селищної ради нагороджено Івана Кіперчука, Ірину Мосійчук, Ганну Омелянчук та Оксану Романюк.
За дорученням голови селищної ради працівників соціальної сфери також привітала заступниця голови селищної ради Олена Антонюк, яка побажала усім, в першу чергу, родинного затишку,благополуччя, сил і натхнення у виконання важкої, але такої необхідної праці. А також вручила Подяки голови селищної ради колективам таких організацій: Ратнівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості, відділення №2 (смт Ратне) управління соціального захисту населення Ковельської районної державної адміністрації, відділ обслуговування громадян №9 (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України Волинської області та  Камінь-Каширське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області.
Відділ правового та кадрового забезпечення Виконавчого комітету селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь