Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг

Дата: 24.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 595

Сьогодні, 24 листопада, відбулось чергове засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

У роботі постійної комісії взяли участь 5 членів комісії, секретар Ратнівської селищної ради Людмила Гаврилюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, начальник фінансового відділу Людмила Ковч, заступник директора КНП «Ратнівська ЦРЛ» Ратнівської селищної ради Ярослав Кулиніч, директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 – гімназія ім. Героя Радянського Союзу В.Газіна» Катерина Власюк та виконувач обов’язків заступника начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Михайло Тимощук. Під час засідання розглянули проєкти рішень про затвердження Програми розвитку водного господарства Ратнівської селищної ради на 2022-2025 роки, про віднесення об’єктів нерухомості до Переліку майна комунальної власності Ратнівської селищної ради першого типу, що підлягають передачі в оренду, про надання згоди на передачу частини адміністративної будівлі з державної у комунальну власність, про внесення змін в рішення Ратнівської селищної ради від 22.01.2021року № 4/27 «Про утворення відділу “Центр надання адміністративних послуг” Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради», про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Ратнівської селищної ради на 2022 рік тощо.

Після заслуховування інформації начальника фінансового відділу Людмили Ковч про зміни до бюджету, а саме:

- про направлення коштів на виплату заробітної плати за листопад 2021 року та авансу за грудень 2021 року майже 3,5 млн. грн;
- на енергоносії – 873 тис. грн;

- на розрахунки на реконструкцію приймального відділення КНП «Ратнівська ЦРЛ» Ратнівської селищної ради – 299 999 грн;

- на спортивні заходи – 35,3 тис. грн;

- на соціальні послуги громадянам, які не здатні до самообслуговування, – 33 тис. грн постійна комісія рекомендувала проєкт рішення на розгляд сесії, як і інші питання порядку денного, крім питань про перейменування закладів освіти, де комісією вирішено провести спільне засідання з постійною комісією з питань освіти, культури, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, дотримання регламенту, законності, правопорядку, боротьби із злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту.

Людмила Гаврилюк,
секретар селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь