Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося друге засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології

Дата: 25.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

У ході підготовки до пленарного засідання 13 сесії 8 скликання Ратнівської селищної ради відбулося друге засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології. Вів засідання голова постійної комісії Віктор Баранчук.

Детально вивчивши всі матеріали, присутні розглянули значну кількість питань:

-  Про надання дозволу на розроблення детальних планів територій.

- Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

- Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення городництва.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності з метою продажу права оренди земельної ділянки.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення робочих проєктів землеустрою щодо рекультивації земель, порушених розробкою піщаного ґрунту.

- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Ратнівської селищної ради.

- Про надання Державному агентству меліорації та рибного господарства України дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівлі гаража.

- Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок).

- Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної частки (паю).

- Про надання громадянам в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних земельних часток (паїв).

- Про припинення Ратнівському споживчому товариству права постійного користування на земельну ділянку, яка утворена внаслідок поділу земельної ділянки.

- Про надання Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства у постійне користування земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.
- Про затвердження детальних планів територій.

- Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

- Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, право оренди на які пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

- Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок).

- Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) та передачу їх у власність.

- Про затвердження Програми комплексного розвитку території Ратнівської селищної ради на 2021-2025 роки.

- Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, право оренди на які пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

- Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.
- Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (аукціоні) тощо.

Засідання земельної комісії було конструктивним та продуктивним. Впродовж 3-ох годин члени комісії розглянули 36 питань та прийняли відповідні висновки, рекомендації.
 

Людмила Гаврилюк,
секретар селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь