Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я людини, соціального захисту населення та у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів

Дата: 15.12.2021 18:50
Кількість переглядів: 634

Сьогодні, 15 грудня, під головуванням очільника постійної комісії Галини Кліщевської відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я людини, соціального захисту населення та у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, у якій взяли участь секретар селищної ради Людмила Гаврилюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк та т.в.о. директора КП «Ратнівський ЦПМД» Ратнівської селищної ради Людмила Терещук.

У ході засідання члени комісії опрацювали питання порядку денного, які стосувалися функціонування медичної сфери Ратнівської громади в цілому.

Зокрема, розглянуто та обговорено проєкт про внесення змін в рішення Ратнівської селищної ради від 28 вересня 2021 року № 11/13 «Про передачу комунальному підприємству “Ратнівський центр первинної медичної допомоги” Ратнівської селищної ради в оперативне управління частини приміщення», про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад, про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2022 рік, ряд звернень тощо. Особливу увагу члени постійної комісії приділили питанню про харчування дітей. Після довгих обговорень, дискусій та пропозицій присутні підтримали проєкти рішень.

До того ж всі проєкти рішень рекомендовано внести на розгляд пленарного засідання чергової сесії селищної ради, яка відбудеться 20 грудня 2021 року.

Людмила Гаврилюк,
секретар селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь