Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віталій Бірук провів робочу зустріч із працівниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради

Дата: 05.01.2022 16:17
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису

5 січня 2022 року, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук провів робочу зустріч із працівниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на яку також було запрошено старост усіх старостинських округів.
На початку зустрічі очільник громади представив новопризначеного начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Людмилу Волот.
«Вважаю, що ми зробили правильно, коли усіх працівників ЦНАПу не зосередили в смт Ратне, а створили сім віддалених робочих місць для жителів у селах Здомишель, Прохід, Жиричі, Гірники, Кортеліси, Млинове та Височне. А це означає, що людям не потрібно їхати до селища, витрачати немалі власні кошти на дорогу, а можна вирішити питання на місці, у своєму селі» - зауважив Віталій Іванович.
У свою чергу, Людмила Павлівна прозвітувала про роботу відділу за 2021 рік і окреслила пріоритетні напрямки над якими буде працювати ЦНАП в нинішньому році.
Варто зазначити, що робота відділу спрямована не лише на прийом пакету документів від суб’єктів звернень, а й на підвищення якості їх надання, підвищення рівня задоволеності заявників під час перебування у Центрі. Для отримання оцінки якості надання послуг і побажань про впровадження нових послуг в ЦНАП на кожному робочому місці адміністраторів розміщені QRкоди, що дає можливість заявникам оцінити рівень обслуговування в Центрі.
Підсумовуючи зустріч, Віталій Бірук наголосив, що не потрібно зупинятись на досягнутому, а потрібно сміливо йти вперед, розширювати перелік послуг, втілювати новітні можливості та працювати для людей нашої громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь