Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На контролі питання організації харчування дітей

Дата: 11.01.2022 21:12
Кількість переглядів: 1290

На контролі питання організації харчування дітей

За дорученням селищного голови протягом двох днів представники управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та виконавчих органів ради здійснили поїздки в заклади дошкільної та загальної середньої освіти з метою вивчення організації харчування дітей згідно нових меню.
А вже сьогодні селищний голова Віталій Бірук спільно з секретарем селищної ради Людмилою Гаврилюк, начальником управління гуманітарної політики Вірою Чернухою, начальником фінансового відділу Людмилою Ковч, заступником начальника управління – начальником відділу освіти управління гуманітарної політики Тетяною Данилюк та інспектором з аналітики та контролю відділу правового та кадрового забезпечення Володимиром Ярмошуком провели зустріч з керівниками автономних закладів освіти, а саме Власюк К.П. (ліцей /1 смт Ратне ім. В. Газіна), Рудчиком І.М. (ЗОШ І-ІІІ ступеня /2 смт Ратне ім. М.Заліпи), Ковчем О.М. (НВК "ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок" с. Гірники), Горох О.О. (НВК "ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок" с. Жиричі) та Сахарчук Т.Н. (НВК "ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок" с. Кортеліси ім. В. Корнелюка).
Під час зустрічі відбулась гаряча дискусія щодо виконання норм харчування згідно примірних чотиритижневих меню рекомендованих МОЗ, а також можливості складання власного меню,  враховуючи норми харчування та національний колорит місцевості, як це і передбачено постановою КМУ.
В ході дискусії пролунала пропозиція, що необхідно спільно з медичними сестрами закладів освіти та економістами селищної ради розробити єдине власне примірне чотиритижневе меню для всіх освітніх закладів громади, погодити його з Ратнівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області та винести на розгляд комісій селищної ради.
З такою пропозицією погодились всі присутні, в тому числі депутати селищної ради Ковч О.М., Горох О.О. та Власюк К.П.
На закінчення зустрічі Віталій Бірук звернув увагу на необхідності продовження подальшої роботи з формування стратегії розвитку освіти в громаді, наголосивши на актуальності створення опорних закладів освіти як таких, які мають перспективи для залучення державних коштів на зміцнення матеріально-технічної бази, оновлення обладнання та формування сучасного освітнього простору.

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь