Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Попередження порушень законодавства у сфері здійснення господарської діяльності, праці та зайнятості населення

Дата: 08.02.2022 15:47
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

8 лютого 2022 року робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Ратнівської селищної ради під керівництвом заступника селищного голови Сергія Ковча провела інформаційно-роз’яснювальну роботу в місцях здійснення підприємницької діяльності в селах Жиричі, Прохід, Конище та смт Ратне з метою попередження порушень законодавства у сфері здійснення господарської діяльності, праці та зайнятості населення. 
Всі виявлені та зафіксовані робочою групою порушення мають бути приведені у відповідність чинному законодавству у двохтижневий термін. В іншому випадку робоча група направить необхідні матеріали з вимогою проведення перевірки даних суб’єктів господарювання до інспекційних та правоохоронних органів.
Звертаємось до осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації в найкоротший термін узаконити свою господарську діяльність, адже провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання, - тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої ст. 164 КУпАП.
В черговий раз просимо роботодавців громади, з повагою відноситись до своїх працівників, забезпечити їх права, соціальні гарантії та свободи закріплені Конституцією України та іншими законодавчими актами.
Щиро дякуємо кожному суб’єкту господарської діяльності, які дотримуються всіх норм чинного законодавства у сфері господарської діяльності, праці та зайнятості населення, вчасно та в повному обсязі сплачують податки та збори.


Сектор економіки, регіонального 
розвитку та залучення інвестицій



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь