Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виведення українських військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 20:11
Кількість переглядів: 941

Традиційно в КЗ «Центр культури та дозвілля» відбувся тематичний захід з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виведення українських військ з Афганістану.

Сьогоднішня зустріч – данина пам’яті всім, для кого війна назавжди залишила незагоєні рани на душі, для тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками Афганістану, Югославії, Чехословаччини, Єгипту, Угорщини. Наші хлопці чесно виконували свій обов’язок миротворців і до кінця були вірні присязі.

Щороку воїни-інтернаціоналісти збираються на зустріч. згадують криваві дороги війни та своїх загиблих друзів і побратимів.. Війна навчила цих людей цінувати дружбу, порядність, цінувати саме життя, як найбільшу радість.

Протягом заходу на адресу воїнів –інтернаціоналістів звучали теплі слова вітання та гарні задушевні пісні та танці.

Щиро привітав присутніх Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та голова правління Ратнівської районної організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Сергій Філіпчук. Багатьом воїнам-інтернаціоналістам були вручені почесні грамоти та подарунки від Ратнівської селищної ради та нагороди від Української спілки ветеранів Афганістану .

Порадували глядачів душевними, тематичними, ліричними піснями та гарними танцями аматори сцени КЗ «Центр культури та дозвілля»:

народний аматорський ансамбль пісні та музики «Ратнівські візерунки»; народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Мелодія»;народне аматорське жіноче вокальне тріо «Зорецвіт;

народний аматорський чоловічий ансамбль «Обрій»; троїсті музики «Браві козаченьки»; жіноче вокальне тріо «Серпанок»; танцювальний колектив «Намисто» та зразковий танцювальний колектив «Ритм»; солісти - Іван Лахтюк та Катерина Харкевич.

Тепло сприйняли глядачі виступи воїнів –інтернаціоналістів Ярослава Находа та Василя Геча. Ведуча заходу Юлія Фіщук вміло передала атмосферу свята.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь