Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада працівників КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради

Дата: 23.02.2022 16:01
Кількість переглядів: 1159

Фото без опису
23 лютого у КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради відбулась планова нарада працівників Центру та працівників сільських закладів-філій за участю секретаря селищної ради/куратора з питань культури Людмили Гаврилюк та завідувача сектору культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олени Горнік. 
На нараду були винесені наступні питання:
1.    Обговорення та затвердження планів роботи КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради на перше півріччя 2022 року та плану роботи на березень 2022 року (доповідач – в.о. директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Катерина Харкевич)
2.    Ведення основної документації клубного закладу, форми роботи клубного закладу (провідний методист КЗ «Центр культури та дозвілля» Галина Скрипчук)
3.    Підведення підсумків щодо проведенного конкурсу читців «Мій любий краю», присвяченого 151-шій річниці від дня народження Лесі Українки (доповідач – провідний методист КЗ «Центр культури та дозвілля» Юлія Фіщук)
4.    Благоустрій клубних закладів Ратнівської громади: пропозиції та обговорення мотиваційного місцевого огляду-конкурсу «Кращий благоустрій сільського клубного закладу Ратнівської громади» (доповідач – в.о. директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Катерина Харкевич)
Виступаючі чітко розкрили зміст поставлених питань, а всі присутні оперативно долучились до їх обговорення. Кожен з працівників Центру мав можливість запитати про «наболіле», внести свої пропозиції та ідеї, а також висловити власну думку щодо роботи КЗ «Центр культури та дозвілля».
Людмилою Гаврилюк та Оленою Горнік було проведено детальний аналіз чергових виїздів в сільські заклади-філії, обговорено способи надання методичної та практичної допомоги працівникам цих закладів, а також наголошено на посиленні ефективності роботи окремих працівників.
Також на нараді актуальними були питання щодо надання платних послуг 
КЗ «Центр культури та дозвілля», посиленої підготовки до заходів, які затверджені у місячних, піврічних та річних планах роботи Центру, впровадження інноваційних форм роботи, створення нових аматорських колективів та інформаційного наповнення сайту й facebook-спільноти Центру.

КЗ «Центр культури та дозвілля»
Ратнівської селищної ради

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь