Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Палії трави! Вас фіксують!

Дата: 18.03.2022 12:23
Кількість переглядів: 927

Фото без опису

Паліїв трави прирівнюватимуть до диверсантів. Вони наражають на небезпеку не лише себе, але й відволікають служби! Покарання буде найжорсткішим.
Шановні мешканці Ратнівської громади 16.03.2022 року за інформацією громадян про випалювання стерні в межах смт Ратне, на землях сільськогосподарського призначення, було виявлено громадянина М. зі знаряддям сільськогосподарського призначення «вила»,  який можливо причетний до підпалу. Громадським інспектором з охорони довкілля  подія зафіксована протоколом за ст. 77-1 Кодексу України про Адміністративну відповідальність. Матеріали направленні головному спеціалісту  Державної екологічної інспекції у Волинській області для прийняття рішення.
Також 17.03.2022 року в смт Ратне по вул. 40 років Перемоги на землях сільськогосподарського призначення встановлено факт випалювання залишків соломи та стерні громадянкою П. Громадським інспектором з охорони довкілля  подія зафіксована протоколом за ст. 77-1 Кодексу України про Адміністративну відповідальність. На порушника винесена постанова Державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища та накладено на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3060 грн. З урахуванням частини другої статті 308 КУпАП у разі несплати штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП, та примусового виконання цієї постанови органами державної виконавчої служби, стягнути з останньої подвійний розмір штрафу, тобто 6120 грн.
Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради вкотре закликає жителів громади дотримуватись вимог чинного законодавства та інших нормативних актів в сфері природоохоронного законодавства та їх екологічних правил.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь