Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дію ключа електронного цифрового підпису можна продовжити самостійно

Дата: 24.03.2022 09:27
Кількість переглядів: 311

Господарюючі суб’єкти Волині, в яких закінчується термін дії ключа електронного цифрового підпису, можуть самостійно подовжити його дію.  
Повторне (дистанційне) формування сертифікатів без особистої присутності можна здійснити двома шляхами - онлайн або ж за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС.
Зокрема, без особистої присутності електронний запит можна здійснити онлайн за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/ On-line (https://acskidd.gov.ua/manage-certificates). 
Щодо другого варіанту, то для початку використання сервісу повторного (дистанційного) формування сертифікатів платнику необхідно встановити актуальну версію безкоштовного програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1», яка доступна для завантаження за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/«За допомогою Користувача ЦСК» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Програмне забезпечення»/«Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки - «ІІТ Користувач ЦСК-1»/«Інсталяційний пакет «ІІТ Користувач ЦСК-1.3.1 (версія:1.3.1.46)».
Додатково усім клієнтам Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua) рекомендовано переглянути Відеоінструкцію щодо повторного формуванню сертифіката за електронним запитом (https://www.youtube.com/watch?v=abVjwGuWZSU).
Слід зазначити, що скористатися сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів зможуть лише ті користувачі, які мають:
чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);
незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.
Нагадаємо, що з 09 березня 2022 року в приміщенні ГУ ДПС у Волинській області, за адресою м.Луцьк, Київський майдан,4 (Центральний вхід) та в приміщенні ДПІ у м.Ковелі, за адресою м.Ковель, вул. Чубинського,1 можна отримати електронні довірчі послуги (електронний цифровий підпис). 
Для отримання послуги необхідно попередньо надіслати на електронні адреси ra_03@ukr.net (м.Луцьк) та ra_0306@ukr.net (м. Ковель) скан- чи фотокопію заповненої реєстраційної картки та вказати бажаний час і дату особистого прибуття. 
Документи, необхідні для оформлення ЕЦП, розміщені за посиланням: https://acskidd.gov.ua/manage-certificates .
Крім того, консультаційну допомогу з питань отримання електронного цифрового підпису можна отримати за номером телефону 0332-77-84-94. 


Сектор інформаційної взаємодії 
ГУ ДПС у Волинській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь