Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Ратнівської селищної ради

Дата: 01.04.2022 09:34
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Сьогодні, 31 березня 2022 року, відбулася чергова сесія Ратнівської селищної ради, яка розпочалась з хвилини мовчання - вшанування загиблих Героїв України.
На розгляд депутатів виносилось 30 питань, які стосуються життєдіяльності громади. Зокрема, розглянули ряд програм; прийняли рішення про утворення КЗ "Центр безпеки і життєдіяльності громади" Ратнівської селищної ради; заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за 2021 рік та зміни у рішенні про бюджет громади на 2022 рік, а саме:
Залишок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій 2021 року в сумі 1 512 237,90 гривень спрямовано на виконання проєктів: «Реконструкція будівель з добудовою спортивного залу Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М.Заліпи …» -    798 000 гривень; «Капітальний ремонт даху над перехідною галереєю навчально-виховного комплексу  “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок”, с. Жиричі…» - 314 237,90 гривень;  «Капітальний ремонт приміщень першого поверху Ратнівського дитячого ясла-садка №1 …» - 400 000 гривень.

Залишок субвенції з місцевого бюджету на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проектування та встановлення кисневих станцій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету 2021 року в сумі 716 100 гривень спрямовано комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» на виконання проєкту «Реконструкція системи киснепостачання з встановленням станції генерації кисню контейнерного типу …”.

 Залишок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  розвиток комунальної інфраструктури, в тому числі на придбання комунальної техніки 2021 року (кошти спеціального фонду) в сумі 316 200 гривень спрямовано Ратнівському виробничому управлінню житлово – комунального господарства для придбання сміттєвоза.

Вільний залишок спеціального фонду від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва сумі 216 128,50 гривень спрямовано на співфінансування об’єкту «Капітальний ремонт каналів внутрішньогосподарської мережі К-16-1, К-16-2, К-16-3, К-16-4, К-17, К-18-1 Прип’ятської осушувальної системи на території с. Здомишель…» -191 128,50 гривень та 25 000 гривень на проектні роботи з землеустрою (рекультивацію земель).

Здійснити перерозподіл асигнувань з КТПКВК МБ 0216030 «Організація благоустрою населених пунктів»  в сумі 235 720 гривень та з КТПКВК МБ 0218130 «Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони» в сумі 172 600 гривень та спрямовано 408 320 гривень    на утримання установи «Центр безпеки і життєдіяльності громади».

До того ж прийнято рішення про надання дозволу на розроблення детальних планів територій та затвердження їх, про затвердження робочих проєктів землеустрою щодо рекультивації земель, порушених розробкою піщаного грунту, що надасть можливість законно використовувати пісок для підсипання вулиць та доріг громади.
Майже за всі рішення проголосовано одноголосно! З рішеннями можна ознайомитись на сайті селищної ради у розділі "Пленарні засідання" у встановлений законом строк.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь