Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 14.04.2022 16:48
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

Сьогодні, згідно плану роботи на квітень місяць 2022 року, відбулась нарада керівників закладів та установ освіти Ратнівської селищної ради. Участь у нараді взяла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк.
На нараду виносились питання:
1. Закінчення опалювального періоду та підготовка до нового опалювального сезону 2022 -2023 року.
2. Завершення 2021 -2022 навчального року.
3. Підсумки атестаційного періоду 2022 року.
4. Різне.
Віра Чернуха, начальник управління гуманітарної політики Ртанівської селищної ради поінформувала про кількість деревини дров’яної, заготовленої силами колективів закладів освіти, та потребу в паливі до кінця 2022 року. Віра Миколаївна акцентувала увагу присутніх на завершенні опалювального періоду та подякувала керівникам за організацію заготівлі палива на новий опалювальний сезон.
Тетяна Данилюк, заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління гуманітарної політики розповіла про завершення 2021-2022 навчального року та підготовку до проведення ЗНО-2022. Обговорили з керівниками дату завершення навчального року та видачу документів про освіту учням 4-х, 9-х та 11 кл.
Наталія Новак, провідний спеціаліст відділу освіти управління гуманітарної політики проаналізувала підсумки атестаційного періоду за 2022 рік. Відмітила, що позачергово були проатестовані педагоги, які пройшли сертифікацію.
Педагоги обговорили необхідність вирощування власної продукції на  шкільних земельних ділянках та участь колективів в акції «За чисте довкілля».
Віра Чернуха поінформувала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2022 року № 401 «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету» передбачено скорочення видатків  освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у розмірі          10 млрд. грн та відповідно до повідомлення Державної казначейської служби України від 11.04.2022 р. № 22 «Про зміни до річного розпису асигнувань державного бюджету на 2022 рік» зменшено освітню субвенцію Ратнівській громаді на 9 млн. 675 тис. 600 грн.
Олена Антонюк подякувала всій освітянській родині за допомогу у організації волонтерської діяльності, дитячі малюнки та активну громадянську позицію.


Управління гуманітарної політики 
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь