Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання конкурсної комісії із визначення опорних закладів освіти

Дата: 16.05.2022 22:02
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

13 та 16 травня 2022 року відбулися засідання конкурсної комісії із визначення опорних закладів освіти Ратнівської територіальної громади.
Основним завданням даного конкурсу було визначення ефективної моделі діяльності опорного закладу освіти, яка б забезпечила умови для рівного доступу до якісної освіти та її підвищення, зміцнення матеріально-технічної бази закладу.
В ході засідання члени комісії розглянули подані заявки та матеріали на участь у конкурсі від Гірниківського ліцею Ратнівської селищної ради, ліцею №1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради та Кортеліського ліцею імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради.
Зазначимо, що для участі у конкурсі необхідно було подати до конкурсної комісії заявку разом із планом розвитку закладу освіти на наступні 3 роки. Визначення переможця Конкурсу проводилося на основі критеріїв оцінювання матеріалів, поданих на конкурс, затвердженими розпорядження селищного голови від 09 лютого 2022 року № 7 «Про проведення конкурсу на визначення опорного (опорних) закладів (закладу) освіти Ратнівської селищної ради». Шляхом відкритого голосування членами конкурсної комісії було прийнято:
1. Визнати переможцями конкурсу:
- Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради, як опорний заклад освіти «Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради» з філією «Сільцевська гімназія Ратнівської селищної ради»; 
- ліцей №1 смт Ратне ім. В.Газіна Ратнівської селищної ради, як опорний заклад освіти «Ліцей №1 смт Ратне ім. В.Газіна Ратнівської селищної ради» з двома філіями: «Конищенська гімназія Ратнівської селищної ради», «Комарівська гімназія Ратнівської селищної ради»; 
- Котреліський ліцей імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради, як опорний заклад освіти «Котреліський ліцей імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради» з двома філіями: «Височненська гімназія Ратнівської селищної ради», «Млинівська гімназія Ратнівської селищної ради».
2. Голові  конкурсної комісії Антонюк Олені Яківні подати селищному голові інформацію про результати конкурсу.

Управління гуманітарної політики

Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь