Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАЛЮЮ МИР – МАЛЮЮ ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО

Дата: 03.06.2022 10:44
Кількість переглядів: 625

Фото без опису
З метою привернення уваги суспільства до прав дитини, розвитку творчого потенціалу і дитячої творчості та з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради спільно з селищною радою з 19 по 30 травня проводився конкурс дитячих малюнків на тему: «Малюю мир – малюю щасливе дитинство», у якому взяли участь 52 учасники, представивши 67 конкурсних робіт. Відрадно, що окрім дітей нашої громади учасниками конкурсу стали діти з різних куточків України, а саме з Дніпропетровської, Харківської, Київської. Одеської, Донецької та інших областей. 

За підсумками журі I місце зайняли: Анна Приймачук (с. Гірники), Ярослав Токарський (смт Ратне), Домініка Пєша (м. Київ); II місце – Даніїл Коріненко (с. Мізікевича, Одеська обл.), Софія Бенедисюк (смт Ратне), Ангеліна Дмитрук (м. Бердянськ, Запорізька обл.), Анастасія Семенюк (с. Сільце), Ульяна Ярошук (с. Гірники); III місце – Ігор Хомич (смт Ратне), Христина Гаврилюк (смт Ратне), Орест Руденко (с. Броди), Поліна Ващук (с. Гірники).

1 червня 2022 року в приміщенні КЗ «Центр культури і дозвілля» Ратнівської селищної ради після завершення тематичного заходу «Дітям України – сонце і мир!» з вітальним словом до учасників конкурсу малюнків звернулася секретар Ратнівської селищної ради, голова конкурсного журі Людмила Гаврилюк, яка подякувала за чудові моменти, адже завдяки дитячій фантазії, оригінальності, майстерності та творчого підходу кожного з учасників конкурсна комісія поринула у світ дитинства - щасливого, мирного і сонячного. Також побажала, щоб якнайшвидше збулися всі дитячі мрії, а життя стало таким же яскравим, як палітра кольорів на малюнках.

На завершення директор Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради Ірина Костючик подякувала за активну участь усім дітям та за неймовірну підтримку батькам, зауваживши, що цьогоріч найбільша кількість учасників. 

Та найбільшим сюрпризом для дітей стало те, що усі 52 учасники отримали подарунки від дітей з Америки, які передав депутат Заболоттівської селищної ради Валерій Штик.


Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» 
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь