Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день захисту дітей 

Дата: 03.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

В Міжнародний день захисту дітей у приміщенні  комунального закладу «Центр культури та дозвілля»  було проведено тематичний захід «Дітям України – сонце і мир!» за участю вихованців Ратнівського центру дитячої та юнацької творчості, Ратнівської дитячої музичної школи та КЗ «Центр культури та дозвілля».
Для дітей були організовані тематичні майстер-класи: розвага для дітей з особливими освітніми потребами «Щоб сонцю і квітам всміхалися діти» (плямографія – нетрадиційна техніка малювання), декоративна композиція з паперу «Дерево Казка», виготовлення брелків з фоамірану «Подарунок другу», колективна робота «Разом до вершин на крилах добра». Окрім того учасники заходу мали можливість переглянути художню виставку класу живопису дитячої музичної школи та виставку пожежної техніки.
У Ратнівському ЦДЮТ для дітей, які відвідують гуртки національно-патріотичного виховання та туризму було відкрито новий навчальний кабінет. 
Працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» підвели підсумки виставки дитячих малюнків «Малюю мир – малюю щасливе дитинство».
Одночасно заходи для дітей проходили в Ратнівській дитячо-юнацькій спортивній школі. Діти взяли участь у змагання з волейболу, дартсу  та спортивній естафеті. 
В приміщенні комунального закладу «Публічна бібліотека» проведено для дітей флешмоб «Діти України за мир», майстер-класи «Український рушничок» (малювання пластиліном),  «Маленьке серце частинка великого» (робота з папером) та шоу мильних бульбашок.
Під час заходу діяла благодійна ярмарка-продаж солодощів до якої активно долучились колективи ліцею №1смт Ратне ім. В.Газіна,   ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім.М.Заліпи, Ратнівського ясла-садка №1, комунального закладу дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок №2», КЗ «Публічна бібліотека» та приватний підприємець Марина Жуковська. Зібрані кошти у сумі 11803,00 грн були передані мамі Дарини Шанюк, учениці ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім.М.Заліпи, на лікування. 
На завершення заходу Ратнівський селищний голова, Віталій Бірук, подякував усім учасникам дійства за подаровану мить радості, не дивлячись на складу ситуацію в державі, та побажав дітям щасливого дитинства під мирним небом України. 


 Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь