Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання психологічної допомоги постраждалим від воєнних дій

Дата: 23.06.2022 11:53
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Жорстока війна російської федерації в Україні призвела до жахливих  наслідків. Масові вбивства та згвалтування, насильницьке вивезення людей, у тому числі дітей, за кордон, викрадення людей, роз`єднані сім`ї, втрачене та зруйноване майно, втрата доходів – це та реальність, з якою зараз зіштовхнулось українське суспільство.

Враховуючи поточну ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки та допомоги всім громадянам України, які цього потребують.

Постраждалі від експлуатації та/або насильства за ознакою статі, зокрема від сексуального насильства, пов`язаного з конфліктом, можуть отримати комплексну медичну та психологічну допомогу (консультації медичних спеціалістів, різні обстеження, лікування) у Реабілітаційному центрі Міжнародної організації з міграції МОМ (м.Київ). За умовами центру можливе перебування в середньому від 3 днів до 2 тижнів, протягом яких клієнт отримує повний спектр послуг – обстеження, консультуванння психолога/ психотерапевта, призначення лікування тощо. Для влаштування до Реабілітаційного центру звертатися на гарячу лінію Представництва МОМ в Україні - 527, 0800505501 (прийом дзвінків щодня з 8.00 до 20.00).

Окрім цього, на території Ратнівської селищної ради при Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради функціонує мобільна  бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Особи, які потребують соціально-психологічної допомоги можуть звернутися за адресою смт Ратне, вул.Центральна 19, Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради або за телефоном 2-94-07.

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь